Praktisk info og køb

Depositum og købsaftale


Inden hvalpene er født kan du blive skrevet op på min venteliste. Når hvalpene er født, og du har valgt din hvalp, skal der betales et depositum på kr. 1.500,-, som ikke refunderes ved frafald.

Når hvalpen er 8 uger, og klar til at flytte til sit nye hjem, udfærdiges en standard købsaftale fra Dansk Kennel Klub. Betalingen for hvalpen forfalder inden afhentningen, og depositum fratrækkes.

Jeg kan opsige aftalen inden endeligt køb, og depositum vil i dette tilfælde tilbagebetales.

Når du afhenter din hvalp er den vaccineret, chippet, ormebehandlet og dyrlægeundersøgt. Du får med dig hjem: stambog, sundhedsbog fra dyrlægen, hvalpepakke fra DKK, 1 års gratis medlemsskab af Myndeklubben og et tæppe med den gode lugt fra hvalpekassen.


Inden du køber hvalp


Før du køber hvalp vil jeg bede dig om at tage stilling til om du og din familie er klar til det store arbejde det er at have en hvalp. Det kræver store omvæltninger i din hverdag, og er et kæmpe arbejde. Desuden skal du også være sikker på at du har valgt den rigtige race. En whippet er en speciel hund, med meget definerede krav for at trives og blive den gode ven og familiemedlem som du drømmer om. 


Dansk Kennel Klub har en folder hvor du kan læse om hvalpens første tid:På koebhund.dk kan du læse om du er klar til hvalp:

h


Også på koebhund.dk kan du læse mere om whippets:
Jeg forventer at du har sat dig ind i hvad en whippet er for en race, og er i stand til at give den en tilfredsstillende hverdag. Det er i alles interesse at du er forbedredt så godt som muligt. Især hundens...Dine forberedelser


Før du får din hvalp hjem bør du forberede dig. Der skal være forberedt ferie, så din hvalp har dig som støtte, og I kan knytte bånd i den første tid. Whippets er ikke gode til at være alene hjemme, så der skal være ekstra tid til træning af dette, mininim et par ugers ferie med hvalpen.

Du skal have lidt udstyr på plads, især en blød og varm seng til din whippet, en Y-sele, et bredt myndehalsbånd (pga deres fine hals bruger de specielt halsbånd), lidt vintertøj og noget godt legetøj og bideting. Jeg kan hjælpe dig med info om alt dette vi kommer dertil. Jeg vil også fortælle dig om fodring m.m. senere.


På DKK.dk er der masser af gode videoer om hvalpe og træning under fanen "Hundeuniversitetet"